Loading...

Türk Telekom'dan Farklı Galibiyet!

25.11.2023,20:30

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 9. haftasında Türk Telekom, evinde karşılaştığı Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket takımını 23 sayı farkla 112-89’luk skorla mağlup etti.

Türk Telekom, Yukatel Merkezefendi Belediyesi’ni konuk etti. Ankara Kapalı Spor Salonu'nda oynanan ve oyunu baştan sona önde götüren Türk Telekom basketbol takımı maçı 112-89’luk skorla kazandı.

Türk Telekom’da Tyrone Wallace 23 sayı 10 ribaund, Okben Ulubay 21 sayı 5 ribaund, James Palmer 17 sayı 3 ribaund, Steven Enoch 13 sayı 3 ribaund, Yiğitcan Saybir 10, Markis McDuffie 11 sayı 3 ribaund ile maçı tamamladı.

Yukatel Merkezefendi Belediyesi maçı devre arasında Türk Telekom karate sporcuları gösteri gerçekleştirildi. Gösteri sonrası Türk Telekom Basketbol Kulübü Başkanı Savtekin Şentürk sporculara plaket takdim etti.

Baştan sona önde götürdüğü maçı Türk Telekom 1. çeyrek: 31-23, 2. çeyrek: 55-38,  3. çeyrek: 76-62 ile

4. çeyreği ise 112-89 önde tamamlayarak maçı farklı üstünlükle kazandı. 

Türk Telekom Başantrenörü Selçuk Ernak maç sonunda yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Öncelikle maç başından beri paylaşımlı ve kollektif şekilde oynadık. Ne zaman hızlanıp ne zaman yavaşlayacağımızı hücümü nasıl devreye sokacağımızı planlayarak oynadık. Bu bizim için çok kıymetli. Çünkü başka takımların Ağustos ve Eylül aylarında hallettikleri işleri biz şimdi yapmaya çalışıyoruz kendi felsefemizle. Maçı farklı kazanmış olmamız güzel. Ama şimdi benim içerde yapacağımız konuşma yediğimiz 89 sayı üzerine olacak. her ne kadar top sayısı artmış olursa olsun bizler ne kadar ciddi bir skor üretmiş olursak olalım bizim birinci hedefimiz rakiplerimize bu sayıları göstermemek. Çünkü bugün bu sayıyı yediğinizde atıp kazanabilirsiniz, yarın atamayıp kazanamayabilirsiniz. Biz de kumarbaz bir takım olmaz istemiyoruz."

 

All rights reserved