Loading...
}

Türk Telekom Spor Kulübü Başkanı Yusuf Kıraç: Hedefimiz Kupa

Türk Telekom Şampiyonlar Ligi’nde Grubu Lider Bitirdi           

Türk Telekom, evinde Bosna Hersek temsilcisi Igokea’yı 94-86 yenerek daha önce gruptan çıkmayı garantilediği G Grubunu lider bitirdi. 

Türk Telekom Spor Kulübü Başkanı Yusuf Kıraç, “Basketbol Şampiyonlar Liginde iki yıl üst üste grupları lider bitirmemiz başarımızın göstergesi.”

FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi G Grubu 6. maçında evinde Bosna Hersek temsilcisi, Igokea’yı 94-86 mağlup eden Türk Telekom, hedefini kupaya dikti. Türk Telekom Spor Kulübü Başkanı Yusuf Kıraç, Türk Telekom’un başarısının tesadüf olmadığını dile getirdi. Sürdürülebilir yönetim anlayışının ve istikrarın başarıyı getirdiğine vurgu yapan Kıraç, “Basketbol Şampiyonlar Ligi’nin en güçlü ve en iddialı ekiplerinden bir tanesiyiz. Hedefimiz geçtiğimiz yılın üstüne ekleyerek, kupaya uzanmak. Pandemi dolayısıyla ayrı kaldığımız seyircimizi ve ankaralı basketbolseverleri mutlu ederek hedefe gitmek istiyoruz.” dedi.

Maç maç değerlendirip amaçlarına ulaşmak istediklerini belirten Kıraç, “Kurada hangi takımın çıkacağı farketmez, Avrupa’nın en iyi organizasyonlarından biri olan Basketbol Şampiyonlar Liginde güçsüz takım yok.” diye konuştu.

“Ligde ve şampiyonlar liginde sonuna kadar gideceğiz”

Süper Lig’de de üst üste yaşadıkları şanssızlıklara ve sakatlıklara rağmen ilk dört takım arasında kalarak ilk yarıyı iyi bitirdiklerini kaydeden Kıraç, son dönemde üst üste alınan galibiyetlerle moral bulduklarını belirtti. Kıraç sözlerini şöyle sürdürdü: “Tyler Ennis’in sakatlanıp sezonu kapatması, bizleri derinden sarstı. Alt yapımızdan çıkan genç arkadaşların da katkısıyla sahada karakterli bir mücadele ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Ligde en çok genç oyuncu oynatan takımlardan birisiyiz. Gençlerimizi Türk basketboluna armağan etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Basketbol Şampiyonlar Liginde iki yıl üst üste grupları lider bitirmemiz başarımızın göstergesi”

Kıraç, maçın devre arasında Bosna-Hersek Başkonsolosu Siniša Mihailovic’e dostluk göstergesi olarak Türk Telekom Spor Kulübü oyuncularının imzaladığı formayı takdim etti. 

 

All rights reserved