Loading...
}

Türk Telekom ilk deplasman maçında Aris'i devirdi

Türk Telekom, BKT EuroCup B Grubu 2'nci hafta maçında Yunanistan temsilcisi Aris'i 63-68'lik skorla mağlup etti.

BKT EuroCup 2'nci hafta maçında Türk Telekom, Aris'in konuğu oldu. İlk çeyreği 13-21 önde geçiren Türk Telekom, 2'nci periyotta da üstünlüğünü koruyarak ilk yarıyı 26-36'lık skorla tamamladı.

TÜRK TELEKOM 2'DE 2

Aris, 2'nci yarıya hücumla başlayarak 3. Çeyreği 47-47 beraberlikle bitirmeyi başardı. Son çeyrekte ise, başarılı savunma ve hızlı hücumlarıyla rakibini bunaltan Türk Telekom, maçı 63-68'lik skorla kazanmayı başardı. Aris'te ise Landers Nolley 13 sayı kaydetti.

EN SKORER İSİM ANTHONY BROWN

Türk Telekom'da Anthony Brown 17 sayı - 6 ribaund, Vassilis Charamalampopoulos 15 sayı - 5 ribaund, İsmet Akpınar 13 sayı - 2 ribaund, Kyle Alexander 12 sayı - 14 ribaund ve Olivier Hanlan 6 sayı - 6 ribaund ile en çok sayı atan oyuncular oldu. Aris'te ise Joshua Roberts 14 sayı, Landers Nolley 13 sayı, David DeJulius 12 sayı, Vassilis Toliopoulos 8 sayı ve Lefteris Mantzoukas 5 sayıyla mücadele etti.

VASSİLİS'TEN KÖTÜ HABER

Maçta 15 sayı ile parkenin en skorer isimlerden olan Vassilis Charamalampopoulos, bir sakatlık yaşadı. Sakatlık sonrasında Türk Telekom Basketbol Kulübü bir açıklama yaparak Vassilis Charamalampopoulos'un durumu hakkında açıklama yaptı. Açıklamada, "Oyuncumuz Vassilis Charalampopoulos'un dün geceki Eurocup maçında yaşadığı sakatlık sonucu yapılan kontrollerde ön çapraz bağında yırtık tespit edilmiştir. Oyuncumuzun cerrahi müdahalesi önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecektir. Vassilis'in sahalara dönüşü 7-8 ay içerisinde planlanmaktadır. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletirken sahalara daha güçlü döneceğine inanıyoruz" denildi.

 

All rights reserved