Loading...
}

Türk Telekom evinde Darüşşafaka’yı mağlup etti

ING Basketbol Süper Ligi’nin 4’üncü haftasında Türk Telekom, Darüşşafaka’yı 59-46 mağlup ederek ikinci galibiyetini aldı.

ING Basketbol Süper Ligi 4’üncü haftasında Türk Telekom, Darüşşafaka’yı ağırladı. İlk çeyrekte iki takım da savunma ağırlıklı oynadı. Skor üretiminin düşük olduğu ilk bölüm konuk ekibin 11-9 üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci çeyrekte Darüşşafaka pota altında etkili bir oyun sergilerken, Türk Telekom çizgi dışında Harrison ile sayı buldu. Alex Perez ve Ellis’in gayretleriyle öne geçen Türk Telekom devreye 28-26 önde girdi.

Üçüncü çeyrekte iki takımın düşük saha isabeti neticesinde ilk dakikalarda sayı kaydedilemedi. Çeyreğin sonlarına doğru Dawkins ve Alex Perez’i iyi kullanan ev sahibi ekip, final bölümüne 39-36 üstünlükle gitti.

Son çeyrekte agresif bir hücum anlayışı sergileyen Türk Telekom, farkı açtı. Özellikle Ellis’in basketleriyle üstünlüğünü koruyan Türk Telekom, rakibinin farkı kapatmasına izin vermeyerek maçtan 59-46 galip ayrıldı. Bu sonuçla ikinci galibiyetini alan Türk Telekom, puanını 6’ya yükseltti. Alex Perez 15 sayıyla maçın en skorer ismi olarak dikkati çekti.

Salon: Ankara     

Hakemler: Mehmet Karabilecen, Mehmet Serdar Ünal, Polat Parlak     

Türk Telekom: Perez 15, Harrison 10, Dawkins 2, Samet Geyik 2, Johnson 6, Ellis 9, Can Uğur Öğüt 10, Berk Demir 5, Dorukhan Engindeniz     

Darüşşafaka: Caupain 11, Doğuş Özdemiroğlu 2, Pineiro 4, Boothe 7, Olaseni 8, Sinan Güler, Cullough 10, Troy Selim Şav 4, Can Maxim Mutaf, Görkem Doğan     

1. Periyot: 9-11
Devre: 28-26
3. Periyot: 36-39

 

All rights reserved