Loading...

Türk Telekom deplasmanda Ratiopharm Ulm'u devirdi

26.12.2023,21:30

Türk Telekom deplasmanda Ratiopharm Ulm'u devirdi

EuroCup B Grubu'nun 13. haftasında Türk Telekom, Almanya deplasmanında Ratiopharm Ulm'u 85-79 mağlup ederek, parkeden zaferle ayrıldı.

BKT EuroCup’ta 13. hafta maçında temsilcimiz Türk Telekom, Ratiopharm Ulm’un konuğu oldu. Almanya'nın Neu-Ulm kasabasındaki Ratiopharm Arena'da oynanan ve ilk çeyreği 19-19 berabere geçilen maçın devresine ev sahibi ekip, 41-40 öne geçti.

Türk Telekom, aradığı yan parçaları üçüncü çeyrekte bulmaya başladı ve Steven Enoch ile Brandon Brown’un katkılarıyla skor üstünlüğünü eline geçirdi. Final periyoduna giderken, skor 56-61 Türk Telekom lehineydi.

Selçuk Ernak’ın öğrencileri, final periyodunda da bu takip mesafesini korumayı başararak maçın son beş dakikasına 67-74 önde girdi.

Devam eden bölümde Telekom kriz yaşayıp farkın erimesine engel olamasa da yakın geçen maçın son dakikası içinde bulduğu kritik isabetlerle maçı kazanmasını bildi.

Türk Telekom’da Tyrone Wallace yay gerisinden 8’de 7’yle atarak kaydettiği 31 sayıyla takımın en skoreri oldu. Ulm’da ise Trevion Williams’ın 26 sayısı mağlubiyeti engelleyemedi.

İkinci yarıda oyunun üstünlüğünü ele geçiren ve son çeyreğe 61-56 üstün giren başkent temsilcisi Türk Telekom salondan 85-79 galip ayrıldı.

- Tyrone Wallace yıldızlaştı

Türk Telekom’da Tyrone Wallace 31 sayı-6 asist ile yıldızlaşırken, Steven Enoch 14 sayı-8 ribaund-2 asist, James Palmer Jr. 12 sayı-2 asist, Okben Ulubay 11 sayı-3 ribaund, Brandon Brown 7 sayıyla maçı tamamladı.

Bu sonucun ardından Türk Telekom, gruptaki 4. galibiyetini elde ederken, Alman ekibi 5. mağlubiyetini yaşadı.

Grupları ilk 2'de bitiren takımlar, adını doğrudan çeyrek finale yazdıracak. 3 ila 6. sıradaki ekipler ise play-off oynayacak.

 

All rights reserved