Loading...
}

Türk Telekom: 71- Onvo Büyükçekmece Basketbol: 74

21.01.2024,18:00

Türk Telekom: 71- Onvo Büyükçekmece Basketbol: 74

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 17. haftasında Onvo Büyükçekmece ile Türk Telekom maçı 74-71 sayıyla tamamlandı.

Ankara Kapalı Spor Salonu'nda oynanan karşılaşma karşılıklı ataklar ve sayılarla geçerken, ilk periyot  21-22 Onvo Büyükçekmece lehine bitti. 2. periyota hızlı başlayan Türk Telekom, periyot sonuna doğru düşüş yaşadı. Takımlar devre arasına 35-38 skor ile girerken, 3. periyot misafir takımın lehine 55-61 sonuçlandı.

Türk Telekom basketbol takımında Wallace 21, Brown 5, Palmer 20, Yiğitcan Saybir 7, Troy Selim Şav, Mevlüt Melih Doğan, Okben Ulubay 7, İsmail Cem Ulusoy 5, Jones 6 sayıyla maçı tamamladı. Maçın son saniyesinde Wallace'ın 3 sayılık atışının potadan dönmesi sonucu müsabaka 3 sayı farkla 74-71 Onvo Büyükçekmece lehine tamamlandı.

Başkent temsilcisi bu sonuçla 10. mağlubiyetini alırken, Onvo Büyükçekmece ise 7. galibiyetini elde etti.

Türk Telekom Başantrenörü Selçuk Ernak, mücadeleci oyundan dolayı takımını kutladığını ifade ederek şunları kaydetti:

"Oyuncularımı her şeyden önce hafta arası aldıkları önemli Gran Canaria galibiyeti sonrası 22 saat yol yaparak, cuma günü eve gelip pazar günü bu mücadeleyi verdikleri için kutluyorum. Metehan’ın sezon kapattıran sakatlığından sonra, Steven Enoch’tan da mahrum oynamak bizi çok zorladı. Pivotlar olmadan bu seviyede basketbol kolay değil. Yorgunluk, hem potaya gitme hem şut hem de defans seviyemizi düşürdü. Bu mağlubiyeti önümüzdeki haftalarda telafi etmemiz gerekecek. Çarşamba günü bizim için hayati önemi olan bir Lietkabelis maçı oynayacağız. Ankaralı basketbol severleri çarşamba akşamı yanımızda görmek istiyoruz."

 

All rights reserved