Loading...
}

Manisa Büyükşehir Belediyespor 81 - Türk Telekom 67

02.12.2023,13:00

Manisa Büyükşehir Belediyespor: 81 - Türk Telekom: 67

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 10. haftasında Manisa Büyükşehir Belediyespor evinde konuk ettiği Türk Telekom maçı 81-67  ev sahibi takımın üstünlüğüyle tamamlandı.

Muradiye Kapalı Spor Salonu'nda oynanan karşılaşma her iki takımın karşılıklı saylarıyla başladı. Manisa Büyükşehir Belediyespor, 5. dakikasını 9-8 önde geçtiği periyodu Cruz ve Terry'in etkili oyunuyla 23-18 üstün tamamladı.

İkinci periyoda etkili başlayan ev sahip ekip, 3,5 dakikada 9-0'lık seri yakaladı ve farkı 14 sayıya kadar çıkardı: 32-18. Türk Telekom, Palmer ile bulduğu sayılarla oyuna ortak olmak istese de farkın kapanmasına müsaade etmeyen Manisa Büyükşehir Belediyespor, soyunma odasına 43-33 önde gitti.

Manisa Büyükşehir Belediyespor, üçüncü periyotta da üstünlüğünü sürdürdü. Luther, Cruz ve Terry'nin sayılarıyla 25. dakikayı 52-41 önde geçen yeşil-beyazlılar, periyodu 68-53 üstün tamamladı.

Final periyodunda da baskısını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor, son 5 dakikasına 76-60 önde girdiği müsabakadan 81-67 galip ayrıldı.

Karşılaşmanın ardından açıklama yapan Türk Telekom Basketbol Takımı Başantrenörü Selçuk Ernak, takım olarak biraz kaygılı maça başladıklarını ifade ederek,

"Biz çok tereddütlü maça başladık ve 3 yabancıyla sahada mücadele etmemiz de hücum gücümüzü oldukça düşürdü. Tabii ki biz hücumü iyi yapamadığınız zaman bunu defansımızla örtebilen bir takım değiliz henüz. Çalışmalarımızı bu konuda yoğunlaştıracağız. Kadro ve müdaafa olarak. Rakip takımı da galibiyetten dolayı tebrik ediyorum."

 

All rights reserved