Loading...
}

Göktuğ Baş Türk Telekom'da

Altyapıda yeni bir dönüşüm hamlesi başlatan Türk Telekom, Anadolu Efes altyapısında önemli işlere imza atan U-18 Milli Takımı'nda da görev yapan Göktuğ Baş'ı kadrosuna kattı.

FIBA Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale kalarak önemli bir başarı elde eden Türk Telekom Gençlik ve Spor Kulübü, transferde vites yükseltti. Genç isimleri tecrübeli oyuncularla buluşturarak dinamik bir kadro kurmayı hedefleyen Türk Telekom, Anadolu Efes altyapısında önemli işlere imza atan U-18 Milli Takımı'nda da görev yapan Göktuğ Baş'ı kadrosuna kattı. 2001 doğumlu ve 2.02 m boyundaki Baş 7.2 sayı, 2.3 ribaund, 1.2 asistle oynadığı 2019 U18 Avrupa Şampiyonası üçüncülüğünde önemli bir performansa imza atmıştı.

Başkent temsilcisi, Galatasaray’dan Can Korkmaz’ı, Beşiktaş’tan Samet Geyik’i ve Afyon Belediyespor’dan Erdi Gülaslan’ı transfer etti. Dördüncü transferini, geçtiğimiz sezonu İspanya Ligi Şampiyonu ve Euroleague takımlarından Baskonia’da geçiren Micheal Eric’i alarak gerçekleştiren Türk Telekom,  son olarak rotasını NBA tecrübesi olan oyunculara çevirdi. Bu doğrultuda oyun kurucu bölgesi için de Tyler Ennis ile anlaşan başken ekibi, forvet pozisyonu için de Sam Dekker ile de sözleşme imzaladı.

 

All rights reserved