Loading...
}

Galatasaray Ekmas’ı deplasmanda 75-76 mağlup ettik!

05.11.2023,18:00

Türkiye Sigorta Basketbol Ligi'nin 6. haftasında Galatasaray Ekmas ile Türk Telekom Sinan Erdem Spor Salonu’nda karşılaştı. Türk Telekom Basketbol takımı, deplasmanda 75-76'lık skorla maçı kazandı.

Sinan Erdem Spor Salonu'nda Basketbol Süper Ligi’nde Galatasaray Ekmas ile Türk Telekom karşılaştı. Galatasaray Ekmas karşılaşmada 3/27 üç sayılık atışla oynarken Türk Telekom ise 13/28 üç sayılık atışla mücadele etti.

Karşılaşmanın 4 periyodunu da önde bitiren Türk Telekom takımı,  1. Periyodu 19-23 tamamlarken, devre arasına 39-42 önde soyunma odasına gitti. 3. periyot ise 59-62 gene Türk Telekom üstünlüğüyle kapandı.

Türk Telekom’da Tyrone Wallace 22 sayı – 6 ribaund – 3 asist, James Palmer Jr. 16 sayı – 2 asist, Steven Enoch 13 sayı – 4 ribaund, Jalen Adams 11 sayı – 6 ribaund – 5 asist, Okben Ulubay ve Yiğitcan Saybir 5 sayıyla mücadele etti.

Bu sonuçla Türk Telekom 3. galibiyetini alırken Galatasaray Ekmas ise 3. yenilgisini yaşadı. Karşılaşma sonrasında maçı değerlendiren Türk Telekom Başantrenörü Selçuk Ernak deplasmanda takım olarak ilk galibiyetlerini aldıklarını söyledi.

Oyuncularını başarılarından dolayı kutlayan Baş antrenör Ernak, şunları kaydetti:

Oyuncularımı bütün kalbimle tebrik etmek istiyorum. Zor bir dönemden geçtiğimizi söylemiştim. Çok eksiklerimiz de var. Kendi içimize dönük, kendimizi iyileştirmek için çalışmalar yapıyoruz. Tabii ki bir sürü hamlemiz olacak ama bunları yapmaya çalışırken, çok önemli birşey var; 'Maçlar oynanıyor' ve biz iki tane yakın maç kaybettik ve kaybetmekten nefret eden bir ekibiz. Birbirimizi rahatsız eden bir ekibiz. Bunun sonucunda da daha önceki maçlarda kırılma yerlerindeki zaafiyetimiz ve kırılganlığımız bu maç ortaya çıkmadı. Belli bir sertlikte kalabildik ve herkesten katkı aldık. Tabii çok çok fazla hücum ribauntu verdik. 5-6 oyuncuyla bu ligleri oynamamız mümkün değil. Kadromuzdaki değir oyuncu arkadaşlarımızın da mutlaka takıma katkı vermesi lazım. Hepsine çok ihtiyacımız var, bunun bilincinde olmalıyız. Tekrardan oyuncularıma çok teşekkür ederim."

 

All rights reserved