Loading...
}

Erdem Can Türk Telekom'da

Türk Telekom’da yeni başantrenör Erdem Can için imza töreni

Başkent temsilcisi, 2022-2023 sezonunda takımla birlikte sezonu ligde lider bitiren ve BKT Avrupa Kupası’nda final oynatan Erdem Can’ı başantrenörlüğe getirdi.

NBA'da görev yapan ilk Türk antrenör olma ünvanına sahip Erdem Can'ın tanıtım toplantısı Türk Telekom Genel Müdürlüğü Kültür Merkezi'nde yapıldı. Türk Telekom Spor Kulübü Başkanı Savtekin Şentürk, asbaşkan Serhat Erkoç, Genel Menajer Önder Külçebaş'ın da katıldığı toplantıda Erdem Can ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.

“Türk Telekom Basketbol Kulübü, bu sene heyecan verici kadro kurma niyetiyle yola çıktı”

İmza öncesinde açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Savtekin Şentürk, Türk Telekom Basketbol Kulübü’nün bu yıl heyecan verici bir kadro kurma niyetiyle yola çıktığını belirterek, “Bugün yaptığımız hizmetlerden, gösterdiğimiz faaliyetlerden ve amaçlarımızdan bahsedeceğiz. Türk Telekom Basketbol Kulübü altyapılarıyla, basketbola bakışıyla bu sene heyecan verici kadro kurma niyetiyle yola çıktı. Burada Erdem Can hocamıza ve teknik ekibine saygımız tamdır, güvenimiz tamdır” dedi.

“Bizim için önemli olan şehri ve basketbolu temsil eden bir yapı kurmak”

Başantrenörlük görevine getirilen Erdem Can ise, iki yıl öncesinde takımla birlikte verilen mücadeleyle Ankara’yı ve Türk Telekom Basketbol Kulübü’nü en iyi şekilde temsil ederek güzel sonuçlar aldıklarını hatırlatarak, kendileri için asıl önemli olanın Ankaralı basketbolseverleri, sahadaki oyuncuları, şehri ve basketbolu temsil eden bir yapı kurmak olduğunu vurguladı.

“Türkiye’de ve Avrupa’da Türk Telekom’u onurlandırmak istiyoruz”

Her şeyi adım adım tekrardan inşa ederek, aynı ciddiyetle ve sorumluluk duygusuyla Ankara basketbolunu, Türk Telekom markasını ve Türk Telekom Basketbol Kulübü'nü en doğru şekilde temsil etmek istediklerinin altını çizen Can, şunları aktardı:

“Hem Türkiye liginde hem Avrupa'da ülkemizin bayrağını, Türk Telekom markasını ve Türk Telekom Basketbol Kulübü'nü doğru şekilde onurlandırmak istiyoruz. Şimdiden Ankaralı basketbolseverlere en büyük ricam her maçta gelsinler ve bizi desteklesinler. Biz onlara en doğru mücadeleyi sahada ortaya koymaya söz veriyoruz. Kazanmak kaybetmek bir noktadır. Doğru mücadeleyi veren ve sahada mücadelesiyle taraftarlarını onurlandıran bir ekip oluşturmaya çalışacağız.”

Konuşmaların ardından atılan imzalarla tören son buldu.

 

All rights reserved