Loading...
}

Afyon Belediye Spor karşılaşması sonrası, Türk Telekom Baş Antrenörü Burak Gören’in maç sonu açıklamaları

Afyon Belediye Spor karşılaşması sonrası, Türk Telekom Baş Antrenörü Burak Gören’in maç sonu açıklamaları

Öncelikle Afyon şehrine, burada basketbol takımının yaşamasını için emek gösteren herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Afyon’a dördüncü veya beşinci gelişim. İnsanların aileleriyle geldikleri, takımlarına destek verecekleri bir salon yapılması beni çok mutlu etti. Afyon Belediye Spor Basketbol Takımı Başkanı Cömert Küce başta olmak üzere, basketbolu yaşatmak için gösterdikleri emeklere ve ona destek olan herkese teşekkür ediyorum.

Daha önceki yıllarda olduğu gibi tehlikeli, ne yaptığını bilen sert ve basketbolu iyi bilen bir takımla karşılaşacağımızı biliyorduk. Aslında maçın ilk yarısını çok ciddi oyun üstünlüğü ile geçirdik. Devre arasında bütün uyarılarımızı yapmamıza rağmen biraz daha erken maçın bittiği havasına kapıldık.

Özellikle ikinci yarıda Afyon, seyirci ile topu iterek erken atışlarla skor buldu ve bizi yakaladı. Hatta kazanma noktasına da geldi. Ama sonunda topu daha iyi oynayan taraf biz olduk ve kazandık. Afyon şehrine, burada yarattıkları atmosfer ve bu takımı yaşattıkları için tekrar teşekkür ediyorum, tebrik ediyorum.

Kendi takımım ile lige güçlü bir giriş yaptık. Geçen hafta Galatarasay galibiyeti ve sonrasında bu deplasman bizim için önemliydi, bunu da kazanarak geçtiğimiz için çok mutluyum. Oyuncularıma da böyle zorlu bir deplasmanda gösterdiği efor için teşekkür ediyorum ve takımımı tebrik ediyorum.

 

All rights reserved